JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Sportgel Röwo 200 ml ( o.a Arnica / JHP olie )

SPORT-GEL: ONTSPANNEND NA IEDERE VORM VAN INSPANNING sport-gel met Japanse muntolie (uniek produkt) Verkoelend / opwekkend / huidvriendelijk.
Inwrijven met sport-gel activeert vermoeide en zware benen, voorkomt vroegtijdige vermoeidheid tijdens het sporten en op het werk.
Voorkomt spierpijn. Koelend en helend bij o.a. kneuzingen, verrekkingen, spier- en peesirritaties gewrichtspijnen (bevat arnica en echinacea), hoofdpijn (migraine), koortslip en insectenbeten.
Maar ook de niet-sporters kunnen natuurlijk met deze en andere ongemakken te maken krijgen.
Denk maar aan de vele ongelukjes die bijvoorbeeld in en om het huis kunnen gebeuren met als gevolg vervelende verwondingen, zoals schaafwondjes, kneuzingen en blauwe plekken.
Rowo Sport introduceert echter de oplossing voor al deze problemen
De gel voorkomt voortijdige vermoeidheid, spierpijn, gaat kramp tegen,en is ontspannend na iedere vorm van inspanning.
Unieke samenstelling Sport-Gel is een preparaat dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden en is daardoor een hoogwaardig verzorgingsmiddel voor iedereen.
De gel bevat geen conserveringsmiddelen en/of kunstmatige kunststoffen, maar uitsluitend natuurlijke stoffen waaronder arnica, kamille, echinaca en menthol in de vorm van Japanse muntolie. Tevens is de gel vetvrij en trekt diep in de huid in wat de gel zeer aangenaam maakt om te gebruiken.
Rowo Sportgel is dan ook de ideale begeleider, zowel binnen als buiten het sportveld.

INC: aqua, isopropyl alcohol, arnica montana, chamomilla recutita, mentha arvensis, menthol in de vorm van JHP olie, triethanolamine, carbomer, hamamelis virginiana, echinacea purpurea.

108083