JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Bauerfeind GenuTrain A3

Kniepijn bij hardlopen

Je bent lekker aan het hardlopen en opeens voel je pijn aan de buitenzijde van je been net boven je knie. Meestal komt dit door een overbelasting van de knieknobbel aan de buitenzijde van je knie. Kniepijn bij hardlopen is het meest voelbaar als je je voeten tijdens het lopen op de grond zet. Kniepijn bij hardlopen is vervelend maar goed behandelbaar met GenuTrain A3.

Naast kniepijn bij hardlopen zijn er nog vele andere kniepijnklachten, die met GenuTrain A3 goed behandelbaar zijn.

GenuTrain A3  bandage voor de behandeling van knieklachten

De GenuTrain A3 comfortbandage is geschikt voor de behandeling van verschillende soorten knieklachten: zoals artrose, een geïrriteerd kniegewricht, complexe kniepijn of een foute positie van de knieschijf (lateralisatie van de patella). Via een in het elastische gebreide weefsel geïntegreerde, anatomisch gevormde pelotte (elastisch drukkussen) oefent de bandage bij elke beweging een gerichte, genezingsbevorderende massage met wisselende druk op het gewricht en de spieren uit.

  • masseert en vermindert kniepijn bij hardlopen
  • ademend Train-breisel voor hoog draagcomfort
  • geschikt voor iedereen met knieklachten

Maat

GenuTrain A3 Maat

GenuTrain A3 Maat

Uitvoeringen: rechts en links

Beschikbare opties:

kleur:

Maat:

Optie: